Tuesday, November 7, 2017

Pixul spion nu trebuie sa lipseasca din colectia ta


Orice persoana pasionata de tehnologie trebuie sa aiba in colectie cele mai noi dispozitive, iar printre acestea se numara si un pix cu camera, ce poate fi util in nenumarate conditii. Asadar, poti sa dai click aici la iUni pentru a descoperi o gama foarte variata, pentru toate nevoile si preferintele si, cu siguranta, vor fi indeplinite cerintele impuse de catre orice persoana.

Comanda online
iUni e un magazin online foarte bine dotat, motiv pentru care e foarte simplu sa se descopere si sa se comande produsele preferate. Totodata, clientii au ocazia de a testa dispozitivele in showroom-ul din sectorul 3 din capitala, astfel incat sa fie siguri intotdeauna ca au facut cea mai buna alegere.

Profita de preturile mici
In plus, preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele si oricine poate da click aici pentru a descoperi cele mai grozave oferte si promotii. Clientii beneficiaza si de transport gratuit prin curier la fiecare comanda cand sunt achizitionate produse in valoare de minim 499 de lei, iar acestea vor fi livrate in cel mai scurt timp direct pana la usa dumneavoastra.

Usor de folosit
Un pix cu camera este ideal atat la locul de munca, in propria locuinta, cat si pe teren, intrucat e un dispozitiv foarte discret, dificil de observat de catre cei din jur si poate fi capturat foarte usor material audio, video si foto. Pe aceasta cale se poate asigura un mediu cat mai sigur la domiciliu sau la birou, iar inregistrarile pot fi urmarite cu usurinta de pe orice dispozitiv, de la laptop, pana la tableta sau telefon. Printr-o simpla apasare a unui buton va porni automat inregistrarea, iar aceasta se opreste si se salveaza automat, astfel incat nimic nu se va pierde. Capacitatea bateriei difera de la un model la altul, insa de cele mai multe ori se asigura o autonomie de cateva ore.

No comments:

Post a Comment