Thursday, July 2, 2015

Cruises in Mediteranean see (*romanian)



            Daca dorim sa parcurgem cu privirea cat mai multe peisaje si sa trecem relativ repede dar in intregime peste toate obiectivele importante pe o harta, orientativ, atunci o croaziera reprezinta cea mai buna alegere din acest punct de vedere.
            Fiind foarte comod de cele mai multe ori atat datorita pretului cat si modului rapid de vizitate, o croaziera reuseste de fiecare data sa atinga exact ceea ce ne va interesa intr-o excursie.
            Nu uitati cateva sfaturi practice pentru o croaziera cat mai reusita si placuta: in cazul in care plecati intr-una participand cu un grup de 15 persoane, sa anuntati intotdeauna. Daca incepe cumva de dimineata excursia, mai bine serviti micul dejun in cabina decat sa riscati sa o pierdeti stand la coada la bufet. Un alt sfat ar fi in privinta hainelor si a spatiului de depozitare, bagajele de dimensiuni mai mici fiind de preferat. Puteti lua la dumneavoastra mai multe hartiute de Post It-uri, nu nuami sa marcati in caz de nevoie camera dumneavoastra, dar poate va fi necesar la un moment dat si sa lasati un mesaj stewarzilor pentru a schimba cate ceva in camera, prosoape, gheata etc.
            Inca un sfat practic ar fi legat de numarul de persoane cu care plecati in croaziera. Daca sunteti zece sau un alt numar mai mare, e foarte posibil sa va ofere o reducere. Luati legatura cu agentia de turism.
            Personal, singurele croaziere in Mediterana care le-am facut au fost in doua insule grecesti, care mi-au placut extrem de mult. Capitanul nu s-a grabit deloc cu noi si nici cu programul, desi in unel locuri ne-am fi dorit mai mult timp pentru a savura acea liniste specifica doar catorva insule din acea zona. Ba mai mult, capitanul ne-a incantat mereu cu povestiri despre diferitele obiective turistice, facand atatea trasee, in mod cert va cunoaste o multime de povestioare si detalii absolut semnificative si interesante. Un capitan care sa stie sa intretina o atmosfera poate face de cele mai multe ori diferenta in astfel de situatii.
            Indiferent de locatia pe care pe care o veti alege, va doresc sa va bucurati din plin de experienta si sa aveti o croaziera de vis!